Connect with us

Hír

Chris Jones az év védője címre hajt

A Chiefsnek még mindig nem sikerült megállapodnia Chris Jonesszal egy új szerződésről, de a védő már előre tekint. Azok után, hogy tavaly karrierje során először első csapatos All-Prónak választották, most bezsebelné az év legjobb védője címet.

A 28 éves Jones tavaly a liga legjobbja volt a posztján, 17 meccsen 15,5 sack, négy leütött labda és két kiharcolt fumble került a neve mellé. Ezek abszolút elit számok, ahogy a 77 nyomásgyakorlása is az, mivel csak Za’Darius Smith, Maxx Crosby, Nick Bosa és Micah Parsons teljesített jobban nála az összes posztot figyelembe véve.

A számai tehát alapvetően rendben vannak, adtak már hasonlóért év védője díjat. Ami inkább probléma az esetében, hogy egy olyan csapatban játszik, ahol nem a védelemé a főszerep, a liga legjobb támadósora és legjobb irányítója mellett nehéz kitűnni. Általában nagyon közel vannak egymáshoz a legjobb védők, így leginkább a hype az, ami dönt – hacsak persze nem tesz le mondjuk egy 20+ sacket az asztalra, vagy nem szórja egymás után úgy a nagy játékokat valaki, mint Aaron Donald.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x