Connect with us

X Kiemelt

BREAKING: Hosszabbított Justin Herberttel a Chargers!

Megegyezett egymással a Chargers és Justin Herbert: a fiatal irányító aláírt egy 5 éves, 262,5 millió dolláros hosszabbítást, ami egészen a 2029-es idény végéig a csapathoz köti. Ezzel új pénzben (évi 52,5 millió dollár) mostantól Herbert az NFL történetének legjobban kereső játékosa, és övé a valaha volt legmagasabb első éves kifizetés is ($100 millió). A hosszabbításból $133,7 millió teljesen garantált.

Herbert annak idején óriási reachnek tűnt és szinte mindenki szidta a Chargerst, hogy nem ment rá Tua Tagovailoára. Végül azonban Tom Telescónak lett igaza: Herbert ma már az NFL egyik top 5-ös irányítója, aki karrierje első három évében 14 376 yardot és 95 TD-t passzolt a rájátszással együtt.

A 25 éves QB idén 4,2 millió dollárt keresett volna az újonc szerződésével, jövőre pedig 29,5 millió dollárt vihetett volna haza az ötödik éves opciójával. A hosszabbítással együtt tehát a következő hét évben összesen 296 millióval lehet gazdagabb.

Herbert idén már a harmadik “újonnan legjobban kereső irányító”, hiszen Jalen Hurts 10 napig birtokolta ezt a címet, Lamar Jackson pedig 89 napig. A következő megahosszabbítás pedig Joe Burrow lesz, kérdés pontosan mikor és milyen formában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group