Connect with us

Hír

Miles Sanders: Szívás most futónak lenni

Miles Sanders tavaly 1269 yardot és 11 TD-t szerzett az Eaglesben, de a piacon mindössze egy 3 éves, 25 millió dolláros szerződést tudott kiharcolni magának. Ráadásul ez volt a csúcs a poszton, már amennyiben nem számítjuk a franchise tagelt játékosokat, így érthető, hogy nem elégedett a helyzettel.

“Majdnem minden futó alul van fizetve a ligában. A helyzet szörnyű és erről muszáj beszélnünk, mert hogy őszinte legyek, jelenleg szívás futónak lenni az NFL-ben”

– panaszkodott a Panthers kezdő RB-je (via PFT).

A piac jelenleg tele van olyan nagy nevű veteránokkal, mint Leonard Fournette, Zeke Elliott vagy Dalvin Cook, de nem törik magukat a csapatok a leigazolásuk érdekében. Egyedül Cook iránt van némi érdeklődés, de az ő esetében sem röpködnek a milliók és meglepő lenne, ha 10 millió dollárhoz közelítő összegért írna alá.

Ez természetesen frusztráló a futók számára, de a csapatok szempontjából teljesen racionális a hozzáállás, hisz a legértéktelenebb poszton játszó, legkönnyebben pótolható játékosokról van szó. Nagy változásra tehát nem nagyon kell számítani, így pedig tényleg szívás lesz futónak lenni az elkövetkező években.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!