Connect with us

Hír

Miles Sanders: Szívás most futónak lenni

Miles Sanders tavaly 1269 yardot és 11 TD-t szerzett az Eaglesben, de a piacon mindössze egy 3 éves, 25 millió dolláros szerződést tudott kiharcolni magának. Ráadásul ez volt a csúcs a poszton, már amennyiben nem számítjuk a franchise tagelt játékosokat, így érthető, hogy nem elégedett a helyzettel.

“Majdnem minden futó alul van fizetve a ligában. A helyzet szörnyű és erről muszáj beszélnünk, mert hogy őszinte legyek, jelenleg szívás futónak lenni az NFL-ben”

– panaszkodott a Panthers kezdő RB-je (via PFT).

A piac jelenleg tele van olyan nagy nevű veteránokkal, mint Leonard Fournette, Zeke Elliott vagy Dalvin Cook, de nem törik magukat a csapatok a leigazolásuk érdekében. Egyedül Cook iránt van némi érdeklődés, de az ő esetében sem röpködnek a milliók és meglepő lenne, ha 10 millió dollárhoz közelítő összegért írna alá.

Ez természetesen frusztráló a futók számára, de a csapatok szempontjából teljesen racionális a hozzáállás, hisz a legértéktelenebb poszton játszó, legkönnyebben pótolható játékosokról van szó. Nagy változásra tehát nem nagyon kell számítani, így pedig tényleg szívás lesz futónak lenni az elkövetkező években.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
2023-06-30 06:59

Nem értem miért nem értik, hogy mi értelme lenne futót igazolni nagy pénzért mikor egy 7 körös Pacheco fillérekért lehozza ugyanazt mint a milliókat kereső futók. GM lennék csak hátsó körös és FA futóim lennének, mert jó falal ők is über számokat hozznak.

Dongatto
Dongatto
Reply to  snookerista
2023-07-02 08:02

Shanahan is ezt vallotta aztán csak cserélt McCaffrey-ért.
Az hogy Pacheco jó volt szerintem ugyan olyan mazli mint hogy beválik egy 2-3 körös futó. De ő is ha eljön az idő és továbbra is jól játszik ugyan úgy menne majd a kasszához.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x