Connect with us

Hír

Chris Jones évi 30 milliós fizetést akar

Chris Jones nem jelent meg a Chiefs edzőtáborában, amivel új szintre emelte a holdoutját. A kiváló DT ezzel jelzi, hogy minél előbb új szerződést akar, ráadásul a TheAthletic.com információi szerint nem elégszik meg simán a második legjobban kereső defensive tackle szerepével, közel annyit akar keresni, mint Aaron Donald.

Idén többek között Javon Hargrave, Daron Payne, Dexter Lawrence, Quinnen Williams és Jeffery Simmons is 20+ milliós éves fizetést harcolt ki magának, jelenleg a második legjobban kereső játékos pedig Williams évi 24 millió dolláros fizetéssel (új pénzben). Ez viszont még mindig 7,5 millió dollárral kevesebb, mint amennyit Aaron Donald vihet haza, sőt ő az egyetlen védő valaha, aki évi 30+ millió dolláros szerződéssel rendelkezik (31,6).

Jones Aaron Donaldot leszámítva talán a legjobb iDL a ligában, sőt amellett is lehet érvelni, hogy ő a második legjobb védőfalember: tavaly 15,5 sacket jegyzett és elsőcsapatos All-Prónak választották, illetve a rájátszásban is alaposan kivette a részét a bajnoki menetelésből. Ennek megfelelően évi 30 millió dolláros új szerződést szeretne magának, amivel a már említett Donald mögött a valaha volt második legjobban fizetett védő lenne a történelemben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group