Connect with us

Hír

Marcus Peters a Raidersben kötött ki!

A Raiders CB-állománya jó eséllyel a liga legrosszabbja. Furcsa volt, hogy a holtszezon során nem igazán próbálkoztak minőségi játékost szerezni a posztra, de most azért az edzőtábor kezdetére érkezett egy nagynevű veterán. Minden releváns forrás arról számolt be, hogy Marcus Peters egy évre Las Vegasba igazol, Adam Caplan információi szerint pedig $3 milliót fog keresni idén, ami ösztönzőkkel együtt $5 millióra rúghat.

Peters első körös választottként három évet húzott le a Chiefsben, majd a Ramsbe cserélték, ahonnan pedig a Ravensbe adták tovább 2019-ben. Háromszoros Pro Bowler és kétszeres All-Pro játékos, aki mindig is az interceptionjeiről volt híres. Ez a tulajdonsága most is kelleni fog, hiszen a Raiders tavaly tökutolsó volt a ligában a 6 szerzett interceptionjével – Peters 2015 óta négy ilyen átlagolt évente.

Ránézve a depth chartra gyakorlatilag bérelt helye van a kezdőben, még ha 30 évesen már nem is számít régi önmagának. Nate Hobbs jó eséllyel még ott lesz a kezdőben, egyébként Duke Shelley, David Long, Amik Robertson, Jakorian Bennett és Tyler Hall küzdött volna a két kiadó helyért, ami így már csak egy.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group