Connect with us

Hír

Egy jetski-baleset miatt véget ért Nyheim Hines szezonja

Nyheim Hinestól nagyon sokat vártak idén a Billsben, de ebből most már biztosan nem lesz semmi. A futó/visszahordó ugyanis nagyon súlyos sérüléseket szenvedett jetskizés közben – az élete nincs veszélyben, de műteni kell, ami miatt idén már nem fog pályára lépni, írja Tom Pelissero.

A 26 éves futó 2018-ban a Colts negyedik köröse volt és leginkább elkapásokban volt hasznos, Indinapolisban soha nem volt 40-nél kevesebb elkapása és 310-nél kevesebb elkapott yardja. Ugyanakkor futóként is megállta a helyét, 2020-ban és 2021-ben például 4,8-4,9-es átlaggal futott és 2,77-2,92 yardot átlagolt az első kontakt után – igaz egyszer sem kapott 95 labdacipelésnél többet, tehát nincs nagy mintánk.

A tavalyi idény közben szerezte meg a Bills, ahol főleg visszahordóként villogott, de idén a támadósorban is nagyobb szerepet szántak neki. A szerződése egyébként még két évig érvényes, de jövőre 5 millió dollárt spórolva lehet elküldeni, így a lehető legrosszabbkor jött számára ez a sérülés (amiben egyébként vétlen volt, az  jetskije egy helyben állt, amikor a másik jetskiző belerohant).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!