Connect with us

Hír

Hosszabbított legjobb pass rusherével a Seahawks

A Seahawks tavaly a piacon szerezte meg az ex-Charger Uchenna Nwosut két évre $19 millióért, és meg is hálálta a bizalmat: karrier évet tartott 9,5 sackkel és 62 nyomásgyakorlással (eddigi legjobbjai 5 és 41 voltak). Ezt pedig a Seahawks hálálta meg egy szerződéshosszabbítással, ami Ian Rapoport információi szerint három évre szól $45 millióról, amiből $32 millió garantált, és amin felül még $14 milliót kereshet ösztönzők formájában.

Ezzel a fizetéssel a 15. legjobban kereső játékos lett a posztján új pénzt tekintve, de ha minden ösztönzőt teljesítene (amik részleteiről egyelőre nincsenek információnk), akkor a 8. legjobban kereső pass rusher lenne.

A 2018-as második körös védő a csapat első számú pass rushere, és még ha nem is egy prototípus játékos és nincs is a legmagasabb szinten, az egyértelmű, hogy nagyon hasznos eleme a védelemnek. A túloldalán még keresei a hosszú távú megoldást a Seahawks, három játékost is draftoltak a második körben az utóbbi években (Darrell Taylor, Boye Mafe és az újonc Derrick Hall), ők küzdenek a kezdőért, illetve ők tartoznak a rotációba, amikor Nwosu lemegy pihenni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!