Connect with us

Hír

Az utóbbi évek legnagyobb bustját úgy is el lehet tiltani, ha több mint egy éve nincs csapata

Isaiah Wilson az utóbbi évek legnagyobb bustja. A Titans draftolta a 2020-as játékosbörze első körében, majd mindössze egy szezon és 4 snap (egy a speciális egységben, három térdelésnél a támadósorban) után elegük lett belőle és elcserélték gyakorlatilag a semmiért Miamiba, ahol szintén csak napokat bírt. Később a Giants elvitte a gyakorlócsapatába, de pályát nem látott, 2022 januárja óta pedig nincs is csapata.

Már prospectként is problémás karakternek tűnt, de azért ekkora leolvadásra senki sem számított. A Titansnél mindössze 10 hónap alatt kétszer volt a COVID-IR listán, belógott a komoly látogató-mentes szabállyal rendelkező Tennessee State egyik bulijára, ezen felül befolyásolt állapotban való vezetés miatt tartóztatták le, miután összetörte az autóját (és nem mellesleg épp karanténban kellett volna lennie), aztán a csapat házon belül eltiltotta, mert megszegte a belső szabályokat, a szezont pedig az NFI (Non-Football Injury) listán fejezte be.

Majd a Dolphinsnál nem élt a második esélyével, hiszen előbb órákat késett az orvosi felmérőjéről, elkésett az orientációs eligazításáról, az önkéntes edzéseken pedig meg sem jelent, pedig elkötelezte magát ezekre. Szóval nem volt meglepő a kivágása mindössze 12 nap után.

Eddig sem volt valószínű, hogy a jövőben bármikor kap még lehetőséget az NFL-ben, de azért a liga biztos ami biztos el is tiltotta most három mérkőzésre, aminek az okai egyelőre nem ismertek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!