Connect with us

Hír

Josh Allen szerint csak a média fújta fel a Diggs-ügyet, de az irányító azért kifecsegett valamit

A Billsnél újra és újra előjön a Stefon Diggs téma, miután az elkapó furcsa körülmények közt távozott a csapattól a kötelező edzések kezdetén. Igazából a főedző Sean McDermott generált ebből nagy dolgot, amikor azt mondta, hogy eléggé aggódik a helyzet miatt, majd később próbálta csillapítani a kedélyeket, hogy nincs itt semmi látnivaló.

Most Josh Allen is igyekezett ezt megtenni a Bussin With the Boys podcastben, ahol elmondta, hogy csak a média fújta fel a dolgot, még csak a minitábor van és négy hónap van az első meccsig, Diggs és McDermott próbálják feloldani az esetleges kérdéseket, de ő imádja az elkapót és kiáll mellette. Szerinte nincs miről beszélni, el kellene engednie mindenkinek a témát.

Azonban ebben a gondolatmenetben elejtett egy olyan megjegyezést, hogy McDermott küldte haza Diggst. Ez korábban nem derült ki, és ezek szerint a csapatnál minimum ferdítettek azzal, amikor úgy állították be az esetet, hogy az elkapó lépett le. Ez jó eséllyel nem segített a felek kapcsolatán, Diggs a közösségi médiában is írt valamilyen hazugságokról, amiket eddig nem tudtunk hová tenni, de most már jobb képünk lehet róla.

És azért ezek alapján azt is nehéz elhinni Allennek, hogy minden a legnagyobb rendben és a médiának el kéne engednie a sztorit.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!