Connect with us

Hír

Leonard Fournette a Patriots radarján

A Patriots lemaradt DeAndre Hopkinsról, így most mással kénytelen megerősíteni a támadósorát. A fogadóirodák szerint a New England a legesélyesebb arra, hogy leigazolja Dalvin Cookot, ugyanakkor emellett van B-terve is a gárdának: Tom Pelissero számolt be arról, hogy Leonard Fournette szerdán a csapatnál járt viziten.

A 28 éves running back eredetileg a Jaguars 1/4-ese volt még 2017-ben, az utóbbi három évet viszont a Bucsban töltötte, tavaly 668 yardot és 3 TD-t szerzett. Soha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mindössze egyszer lépte át az 1000 yardos határt (még 2019-ben) és hatból négy idényében 4 yardos átlag alatt termelt a földön. Rhamondre Stevenson mögött leginkább másodhegedűs lehetne New Englandben, ahol a jelek szerint nem annyira bíznak a cserékben.

Ami mellette szól, hogy elég jó harmadik downos RB vált belőle Tom Brady mellett. Az elmúlt két idényben 142 elkapása volt 977 yardért és öt TD-ért, és még ha nem is egy top kvalitású elkapó, de magabiztosan használható rövid passzoknál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!