Connect with us

Hír

TRADE: A Lionsben kötött ki a Jets korábbi második körös elkapója!

Végül nem vágta ki, hanem sikerült elcserélnie a Jetsnek a korábbi második körös elkapóját, Denzel Mimst, aki a Detroit Lionshöz került – írja Connor Hughes. A New York-iak egy kondíciós hatodik körös picket kapnak 2025-ben, és Mims mellé küldenek egy 2025-ös hetedik körös picket – számolt be Ian Rapoport.

A Jets 2020-ban a második körben, egész pontosan az 59. húzással választotta ki Mimst, aki remek combine-t produkált és sokan igazi prototípus X elkapót láttak benne. Újoncként kilenc meccsen 357 yardot szerzett, azonban nem tett jót neki az edzőváltás, ugyanis Mike LaFleurék más elképzelésekkel vágtak neki a támadósor felépítésének, Mims pedig nem volt elég sokoldalú elkapó, és állítólag a munkamoráljával is voltak problémák. Aztán a Jets az utóbbi években elég sok erőforrást ölt a WR pozícióba (Elijah Moore, Garrett Wilson, Corey Davis, Allen Lazard, Mecole Hardman, Randall Cobb), így Mims folyamatosan csúszott vissza a depth charton és jó eséllyel nem élte volna túl a keretszűkítést idén. Három New Yorkban töltött éve alatt 676 yardot szerzett TD nélkül.

A Lions oldaláról viszont abszolút jó ötlet bepróbálkozni Mimsszel, tekintve hogy a csapat nagyon rosszul áll szélső elkapókból. Jameson Williamst az első hat meccsre eltiltották, így addig csak Marvin Jones és Josh Reynolds számít kezdőnek, ami elég karcsú egy olyan csapatnál, ami az NFC trónjára pályázik. Mimsnek jó méretei vannak, gyors is, még mindig csak 25 éves, szóval van benne lehetőség. Ő is jó helyre kerül a depth chartot vizsgálva, és a Lions részéről is okos lépés volt szinte nulla ellenértékért bepróbálkozni egy olcsó, de tehetséges játékossal. Még ha nem is válik be, akkor sem buktak semmit igazából.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
11 months ago

“Mimsnek jó méretei vannak, gyors is, még mindig csak 25 éves, szóval van benne lehetőség.”

Tegnapelőtt még nem ezt mondtad! :D

LG
LG
Reply to  Fetyke
11 months ago

Dani védelmében:
1) Azt a cikket Józsi írta,
2) Az van benne, hogy fölöslegesé vált a Jetsben, így ki fogják vágni.
Ott nem volt meg a kémia az irányítóval, de majd Detroitban! Mindenki csak pislogni fog, mit csinál ez a srác. ;)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x