Connect with us

Hír

Mahomes: Andy Reid a legjobb

Michael Vick nemrég azt nyilatkozta, hogy Andy Reid jó eséllyel minden idők legjobb főedzője. Patrick Mahomesnál viszont ez nem kérdés, szerinte a Chiefs mestere az abszolút etalon.

“Ő jelenti az egész világot számomra. Ő a legjobb edző, aki ráadásul emberileg is a valaha volt egyik legjobb. Rengeteget tanultam tőle, és nem csak azzal kapcsolatlan, hogyan kell irányítót játszani. Megtanított, hogyan legyek vezér az öltözőben, hogyan legyek jó apa és jó férj”

– dicsérte a főedzőjét Mahomes (via AP Pro Football Podcast).

Reid és Mahomes 2018 óta 64-18-as mérleget tudnak felmutatni az alapszakaszban, illetve 11-3-as győzelmi mutatóval rendelkeznek a rájátszásban. Az elmúlt öt évben minimum AFC-döntőbe jutott a Chiefs, háromszor megnyerték a konferenciát, kétszer pedig a Super Bowl győzelem is összejött. Már csupán ezzel nagyon magas polcra kerülne Andy Reid az edzők ranglistáján, de az Eaglesszel elért korábbi eredményeit is figyelembe véve elég könnyen lehet amellett érvelni, hogy ő a valaha volt legjobb főedző.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2023-07-15 14:53

Ezt a hogyan legyen jó apát biztos tőle lehet megtanulni?

bjeela
bjeela
2023-07-15 10:31

Ugyebár nincs olyan, hogy GOAT, de ezt leszámítva a Rozmár embertelen nagy zseni és mindemellett – vagy ennek ellenére – állati szimpatikus, szerethető fickó.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2023-07-16 08:12

“Ő jelenti az egész világot számomra.”
Mondjuk amilyen családja van nem csodálom.Még akkor is inkább ezt mondaná,ha reggelente papuccsal verné az öreg.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x