Connect with us

Hír

Vérrögöket találtak a Browns elkapójának tüdejében és lábában is

A Browns nem-futball sérültlistára (NFI) tette az elkapó Marquise Goodwint, ugyanis mint kiderült a lábában és a tüdejében is vérrögöket találtak. Goodwin a tavaszi OTA-k során kényelmetlen érzésről számolt be a lábában, és kissé nehezebben is vette a levegőt a megszokottnál. Ezért elment egy vizsgálatra, ahol kiderültek a vérrögök.

Goodwin elmondta, hogy elsőre nagyon ijesztő volt a dolog, hiszen ugyan voltak már sérülései karrierje során, de ilyen még nem, ami ennyire komolyra fordulhatott volna, ha nem foglalkoznak vele. Mostanra viszont már megbékélt vele, habár fogalma sincs arról, hogy pontosan mikor tud visszatérni az edzésekre.

Az idei lesz a korábbi harmadik körös, elsősorban sebességéről híres Goodwin 10. szezonja az NFL-ben, eddig 187 elkapásból 3023 yardot és 18 TD-t regisztrált. A Brownsnál Amari Cooper, Elijah Moore és Donovan Peoples-Jones biztosan előtte van depth charton, a további helyekért küzdhetne a harmadik körös újonc Cedric Tillmannel, a tavalyi harmadik körös David Bellel, a két évvel ezelőtti harmadik körös Anthony Schwartzcal, illetve a veterán Jakeem Granttel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!