Connect with us

Hír

A Coltshoz és a Jaguarshoz is visszatért egy pass rusher

A Jaguars és a Colts is pass rushert igazolt a tegnapi nap folyamán, ráadásul mindketten visszatérnek korábbi csapatukhoz.

A Colts Al-Quadin Muhammadot szerződtette egy évre – írja Adam Schefter, de a pénzügyek egyelőre nem derültek ki. A veterán falember 2018 és 2021 között 64 mérkőzésen lépett pályára Indianapolisban, utolsó szezonja volt a legjobb, épp ezért Matt Eberflus védőkoordinátor vitte magával a Bearshez. A 37 nyomásgyakorlásos, 7 sackes szezonját azonban nem tudta megismételni, mindössze 19 nyomás és 1 sack jött össze neki a PFF adatai alapján. A Coltsnál Kwity Paye, Dayo Odeyingbo, Samson Ebukam és Tyquan Lewis alkották eddig a DE-szekciót, ami nem egy túl veretes névsor. Muhammaddal sem feltétlen lesznek sokkal erősebbek, de a variálási lehetőség mindenképp nőtt.

A Jaguars pedig Dawuane Smootot igazolta vissza, akinek egy év kitérője sem volt, hiszen tavaly is Jacksonville-ben játszott. Ian Rapoport információi szerint egy évre maximum $6,25 milliót fizet neki a Jags, amiből $3,25 millió garantált. A 2017-es harmadik körös választott egész eddigi karrierjét a Jaguarsban töltötte és az utóbbi két évben hasznos pass rusherré lépett elő, 86 nyomást generált 13 sack kíséretében. A szezon végén viszont megsérült, elszakadt az Achillese, ami elég komoly sérülés és jó kérdés, hogy mikor lesz újra 100 százalékos formában. Kellett egyébként a mélység a pass rusher egységbe, hiszen Josh Allen és Travon Walker mögött csak K’Lavon Chaisson és az ötödik körös újonc Yasir Abdullah volt a poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!