Connect with us

Hír

Rodgers nem csak egy évre tervez New Yorkban

Rodgers a holtszezonban azt mondta, hogy 90 százalékban hajlott a visszavonulásra, szóval annak ellenére, hogy még egy snapet sem játszott a Jets színeiben, már a jövője a kérdés az újságíróknál. Most maga az irányító és a főedző Robert Saleh is megszólalt ezügyben az ESPN-nek, és mindketten úgy látják, hogy nem csak egy évre szól a közös munka.

“A Jets sokat adott fel értem, úgyhogy ha csak egy évet játszanék, azzal elég igazságtalan lennék. Persze ha az az egy év varázslatosan alakul, akkor ki tudja? De talán ennél is fontosabb, hogy mi lesz a testemmel.”

A 39 éves Rodgers tehát alapvetően legalább két évre tervez, de fenntartja a lehetőségét annak, hogy egy sérülés vagy Super Bowl-győzelem esetén azt mondja, hogy akkor ennyi elég is volt – utóbbi esetben azért vélhetően a Jets sem lenne túl bosszús. A sérülésekkel kapcsolatban hozzátette, hogy az utóbbi hónapokban nagyon jól érzi magát fizikailag, úgy érzi több évet is tudna még játszani, de majd beszéljünk erről ismét 3-4 hónap múlva.

Robert Saleh pedig így nyilatkozott:

“Nem akarom sarokba szorítani, és kierőszakolni az elköteleződését. Csak azt szeretném, hogy érezze jól magát és tudja, hogy ha besétál az épületbe, akkor el tud lazulni, tud szórakozni, ugratni a srácokat, és csak élvezze a focit. Ha élvezed a focit, elég jó esély van arra, hogy tovább akarod csinálni. Nem akarok nyomást helyezni rá, de sokkolna, ha nem játszana legalább két évet. Úgy néz ki a pályán, mint egy kisfiú.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!