Connect with us

Hír

A Bears egy hónapra elvesztette fiatal falemberét, a Dolphinsnál pár hétre kiesett az újonc futó

A Bears egy időre elvesztette harmadéves guardját, Teven Jenkinst, akinek a lába sérült meg – írja a Chicago Tribune. A csapat úgy gondolja, hogy a szezon első hónapjába bele fog lógni a felépülése, egyes információk szerint leginkább hat hetet jósolnak az orvosok, amivel az első három mérkőzést kellene kihagynia.

Jenkins eredetileg jobb oldali tackle-ként érkezett a ligába, de guardban találta meg a helyét a Bears a kezdőjében. Kemény futásblokkolóról van szó, és eléggé hiányozni is fog a csapatból, ugyanis a cseréje a Raiders első körös bustja, Alex Leatherwood, aki eddig nem tudott életképes teljesítményt lerakni az asztalra. A belső támadófal egyébként is több sérüléssel küzd, hiszen a center Cody Whitehairnek és a guard Nate Davisnek is kellett edzéseket kihagynia a nyáron ilyen-olyan nyavalyák miatt.


A Dolphins eggyel jobb híreket kapott, hiszen a harmadik körös újonc futó De’Von Achane csak kisebb vállsérülést szenvedett, amikor egy védőfalember ráesett a második előszezonmeccsen, így várhatóan pár hét múlva visszatérhet a pályára. Az még kérdéses, hogy a Chargers elleni szezonnyitón ott lehet-e a pályán.

Achane egy nagyon gyors, de kis méretekkel rendelkező futó, így az átlagnál jobban benne vannak a sérülések a játékában. Egyelőre egyébként a beszámolók alapján nem tudta beelőzni Raheem Mostertet és Jeff Wilsont a depth charton, és ez a sérülés sem segíti a helyzetét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!