Connect with us

Hír

Vége a Ravens rekorder előszezon-sorozatának!

Sam Cosmi nem a levegőbe beszélt, a Commanders végül tényleg megszakította a Ravens 24 mérkőzés óta tartó győzelmi szériáját és egy utolsó másodperces mezőnygóllal 29-28-ra győzni tudott hazai pályán! Így ünnepelték ezt a hőstettet:

Az egyik Commanders-touchdown után a mérkőzés előtt jó kis szalagcímekkel a hírekbe kerülő Cosmi így ünnepelt:

De az is vicces, ahogy a meccset eldöntő rúgó, Joey Slye a “Loser” jelet mutogatta a Ravens oldalvonal felé:

Ritkán lát az ember ilyen jó előszezon-meccset egyébként, amihez persze hozzátartozott a győzelmi sorozat körüli felhajtás is, mindenesetre preseasonhöz mérten kiváló találkozó volt. A mérkőzés nagyobb részében a Ravens vezetett egyébként, a végén viszont szépen fordított a Commanders: először még egy sikertelen kétpontossal lemaradtak az egyenlítésről, ezzel viszont előkészítették az utolsó másodperces mindent eldöntő mezőnygólt, amit Joey Slye 49 yardról értékesített.

A fővárosiaknál a kezdő Sam Howellt érdemes kiemelni, aki egy teljes félidőt kapott és jól is teljesített (19/25, 188 yard, 2 TD).

Íme néhány highlight:

ÉS a pályán kívül is történt egy elég vicces jelenet, amikor a Commanders új tulajdonosa, Josh Harris a kommentátorállásban azt hitte, hogy Joe Buck a kezét nyújtja neki, pedig nem is erről volt szó:

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!