Connect with us

Hír

BREAKING: Baker Mayfield a Bucs kezdő irányítója!

Baker Mayfield legyőzte Kyle Trasket, így ő lesz a Bucs kezdő irányítója az alapszakasz első fordulójában, jelentette be a főedző Todd Bowles. Az eredmény várható volt, már közel két hete is érkeztek riportok, melyek szerint lefutott a párharc, amit csak megerősített, hogy a korábbi 1/1-es nem lépett pályára a második előszezonmérkőzésen.

Az edzőtáborban egyik irányító sem teljesített jól, rengeteg negatív riport érkezett felőlük. Az előszezonban azonban elég jól néztek ki a Bucs irányítói (önmagukhoz képest), még a harmadik számú John Wolford is jó teljesítményt nyújtott, de hamar egyértelművé vált, hogy ki a legjobb QB a rosteren.

Mayfield csak az első héten kapott szerepet, akkor kilenc passzából nyolc volt jó 63 yardért és egy TD-ért (volt egy extra dobása, a PFF 90,4-es értékelést adott neki). Trask az első- és a második fordulóban is játszott, és bár nem volt rossz (317 yard, egy TD, egy INT, két extra dobás és két tornovert érő passz), de annyira jó sem, hogy sokat kelljen gondolkodni a döntésen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!