Connect with us

Hír

A Cardinals kivágta a kezdő irányítóját!

Kyler Murray PUP-listán kezdi az idényt, vagyis minimum kihagyja a szezon első négy meccsét. A várakozások alapján a kezdőt így a veterán Colt McCoy vette volna át, a csapat azonban tegnap este kivágta az irányítót, írja minden releváns forrás. Mindezt úgy, hogy a QB 3,75 millió dolláros fizetéséből 2,25 millió dollár garantált volt.

A Cardinals nemrég egy jövő évi ötödik körös pickért megszerezte az irányító Joshua Dobbst és egy 2024-es hetedik körös cetlit a Brownstól. Már ez arra utalt, hogy nem elégedett McCoy-jal a menedzsment, de a veterán QB kivágása így is meglepő, ugyanis most vagy a playbookot egyáltalán nem ismerő Dobbs, vagy az ötödik körös újonc, eddig nem sok biztatót mutató Clayton Tune fog kezdeni.

McCoy soha nem volt egy jó irányító, de a Dobbs-Tune párosnál egyértelműen jobb. A kivágása kvázi hivatalosan is megerősítette, hogy a Cardinals idén az 1/1-re hajt. Mindenesetre Jonathan Gannon főedző kompetitív okokra hivatkozva egyelőre nem nevez meg kezdő irányítót az első fordulóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!