Connect with us

Hír

Cserét kért az Eagles korábbi első körös pass rushere

Az Eagles egyik legerősebb posztja az edge rusher, nagyon mély és minőségi az egység, ami azt jelenti, hogy nem mindenkinek jut annyi játéklehetőség, amennyit igazságosnak tart. Ezért kért cserét a pass rusher Derek Barnett (via Jeremy Fowler), a védő ugyanis egy olyan csapatban akar játszani, ahol több játéklehetőséget kap.

Az Eagles szereti rotálni a pass rushereit, tavaly négy játékosnak is volt legalább 390 snapje és senkinek nem volt több játék a lábában 816-nál. Barnettnek is bőven kinézne tehát 300-400 snap, de tény, hogy Haason Reddick és Brandon Graham mögött, illetve Josh Sweat és az idei első körös Nolan Smith mellett túl sok rivaldafény így sem jutna neki. Pedig fontos lenne kitűnnie, a szerződése ugyanis lejár az idény végén, tavaly pedig egy ACL-szakadás miatt az egész idényt ki kellett hagynia.

A 2017-ben 1/14-es védő karrierje során 24 sacket szerzett, legjobb esetben is átlagos, így egy 6-7. körös picknél biztosan nem kapna többet érte az Eagles, ráadásul csak 1,125 millió dollárt spórolna a lépéssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!