Connect with us

Hír

TRADE: A Brownsból szerzett irányítót a Cardinals!

A Cardinals egy jövő évi ötödik körös pickért megszerezte az irányító Joshua Dobbst és egy 2024-es hetedik körös cetlit a Brownstól, írja Tom Pelissero. A csere nem sokkal azután született meg, hogy a Cleveland főedzője, Kevin Stefanski megerősítette, hogy a 28 éves támadó lesz a csapat cseréje Deshaun Watson mögött.

Mivel a Cardinalsnál korábban nem voltak hajlandóak kinevezni Colt McCoyt kezdőnek, így a karrierje során mindössze 85 passzkísérlettel rendelkező Dobbsnak akár még arra is esélye lehet, hogy a kezdőbe verekedje magát (az irányító tavaly is a Brows játékosa volt, ahol együtt dolgozott a Cardinals jelenlegi támadókoordinátorával, Drew Petzinggel). Ehhez a már említett McCoy mellett az ötödik körös Clayton Tune-t, illetve a David Blough-Jeff Driskel duót kellene legyőznie, ami nem lehetetlen feladat – bár időszűke miatt a szezon kezdetére ezt nem lesz egyszerű megoldania.

A Brownsnál így Dobbs helyett az ötödik körös újonc Dorian Thompson-Robinson lesz a csere, aki az előszezonban nyújtott pazar teljesítményével abszolút ki is érdemelte ezt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!