Connect with us

Hír

A Chargers az újonc irányítóját, a Jaguars az előszezon sztárját vágta ki

A Chargers idén draftolta a hetedik körben a TCU-val tavaly nemzeti döntőbe jutó, Heisman szavazáson második irányítót, Max Duggant. Most azonban ki is rúgta őt a gárda, nem sikerült bizonyítania, hogy megérdemli az 53 fős keretbe kerülést, ahol így két irányító lesz csak, Justin Herbert és Easton Stick.

Sok lehetőséget nem kapott egyébként az előszezonban annak ellenére, hogy Herbert egyáltalán nem játszott, azonban 12 passzából így is csak 6 volt sikeres 34 yardért és egy TD-ért, de benyelt továbbá három sacket is. Vélhetően a gyakorlócsapatba szeretnék visszaigazolni.


A Jaguars is kivágott egy irányítót az éjjel, méghozzá az előszezonban elég jól teljesítő, és a preseason talán legszebb játékát bemutató Nathan Rourke-ot.

Rourke a kanadai ligában tűnt fel, 10 meccsen közel 80%-os pontossággal 3349 yardot és 25 TD-t passzolt, plusz hetet szerzett még a földön is. Az NFL előszezonjában 35 passzából 23 volt sikeres 348 yardért a fenti touchdownnal és interception nélkül. Ez azonban nem ért neki roster helyet, a csere CJ Beathard lesz Trevor Lawrence mögött és a Jags nem használja ki a vésztartalék irányító intézményét.

Arra persze jó esély van, hogy szeretnék a gyakorlócsapatba visszaigazolni, de ehhez előbb az kell, hogy egyik másik csapat se vegye fel a waiverről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!