Connect with us

Hír

Az Eagles eltiltott játékost igazolt, fizetéscsökkentésbe ment bele a Giants védője

Az NFL korábban az egész szezonra eltiltotta a Colts cornerbackjét, Isaiah Rodgerst, mert rengeteg fogadást adott le, többek közt saját csapata meccseire is. Az indianapolisiak ki is vágták, most viszont csapatot talált magának: az Eagles igazolta le, majd egyből reserve/suspended listára tette, ami azt jelenti, hogy nem számít bele az 53 fős keretbe.

Az Eagles így gyakorlatilag egy évvel előre gondolkodott és a 2024-es szezonra, vagy legalábbis minimum a nyári felkészülésre igazolta le Rodgerst, aki egyébként egy egész korrekt játékos, ha csak a pályán nyújtott teljesítményt nézzük.


A Giants rávette egy fizetéscsökkentére a cornerback Darnay Holmest, aki így maradhat a csapatnál az 53 fős keretszűkítés után is – írja a TheAthletic. A 2020-as negyedik körös játékos idén $2,743 milliót keresett volna a fizetéscsökkentés előtt.

Azért érdekes ez a sztori, mert Holmes azért kapott volna az újonc szerződésében foglaltakhoz képest magasabb összeget idén, mert eddigi három éve alatt elég sokat volt a pályán, az NFL-nek pedig van teljesítmény alapú ösztönző rendszere, ami a kevés fizetéssel, de sokat játszó játékosokat jutalmazza. Sokszor azonban visszafelé sül el a dolog, mert a csapatok adott esetben ennyit nem szánnának a játékosra és inkább menesztik, vagy ahogy most is látjuk, fizetéscsökkentésre veszik rá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!