Connect with us

Hír

Jerry Jones: Ha lecsúszott volna hozzánk, akkor draftoltuk volna Jalen Hurtsöt

Az NFL-ben (és az élet összes területén) gyakori jelenség az, amikor valaki utólag nagyon okos. Ez leggyakrabban akkor figyelhető meg, amikor egy játékos – akitől alapvetően nem sokat várt a közvélemény – berobban. Ilyenkor rendre előbújnak a különböző edzők, GM-ek és tulajok, akik elárulják, hogy ők mindig is hittek az adott játékosban és amúgy pont őt akarták draftolni a sokadik körben, csak valahogy mindig megelőzték őket.

“Nem akarok neveket mondani, de két éve nagyon érdekelt minket egy irányító, aki most az Eaglesben játszik. Ha lecsúszik hozzánk, akkor őt draftoltuk volna”

– mondta Jerry Jones, a Cowboys tulajdonosa (via PFT).

Az Eagles két éve nem draftolt irányítót, így Jones feltehetően a 2020-as játékosbörzére gondolt, amikor a csoportrivális kiválasztotta Jalen Hurtsöt a második körben. A vicces az egészben, hogy a Cowboyshoz konkrétan le is csúszott Hurts: a gárda simán kivihette volna a 2/51-es cetlivel, de Jonesék a corner Trevon Diggs mellett döntöttek, az Eagles pedig két választással később húzta be az irányítót. Persze nem kizárt, hogy a Dallas tulajdonosa arra gondolt, hogy egy körrel később a 3/82-es cetlivel már biztos Hurtsöt választja, de ilyen alapon óriási pech, hogy a QB nem volt még bent a 7. körben, akkor lett volna csak igazán zseniális fogás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!