Connect with us

Hír

A Colts engedélyezte Jonathan Taylornak, hogy cserepartnert keressen

Adam Schefter információi szerint a Colts engedélyezte a futó Jonathan Taylornak, hogy cserepartnert keressen. Állítólag a Dolphinst érdekelné is a fiatal futó, az Indy viszont egy első kört szeretne ellenértékként.

Nem most először fordult elő, hogy egy nagy nevű futó cserét kért a csapatától. Korábban például az All-Pro Austin Ekelernek engedélyezte a Chargers, hogy keressen magának egy olyan csapatot, ami hajlandó cserélni érte és ezzel együtt megfizetni, de nem járt sikerrel a támadó. Hasonló várhat most Taylorra is: elég jó esély van arra, hogy senki nem fog neki 15+ milliós szerződést adni, és főleg nem úgy, hogy még egy potenciális első (vagy akár második) körös picket is fel kell érte áldozni.

Érthető, hogy a helyzet nem tetszik a futóknak, de ettől még tény, hogy nem képviselnek komoly értéket: Ekelernek és Zeke Elliottnak All-Pro szezont kell hozniuk, ha szeretnének 6-8 millió dollárt keresni, de Dalvin Cook is csak ösztönzőkkel együtt kereshet nagyjából ugyanennyit. Jó eséllyel ezért is engedélyezte a Colts azt, hogy Taylor szétnézzen a piacon – nincs értelme holdoutolnia, ha azt látja, hogy máshol sem kapna top fizetést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group