Connect with us

Hír

A Falconsnál hiszik, hogy Desmond Ridder a jövő irányítója

A Falcons 2022-ben Marcus Mariotával vágott neki a szezonnak, ami nem sült el valami jól. De tavaly draftolták a harmadik körben Desmond Riddert, aki az év végén be is mutatkozott négy kezdő mérkőzésen, amikor 708 yardot passzolt 2 TD és 0 INT társaságában. Ugyan nem tett le semmi extrát az asztalra, de rossz sem volt. Mindenesetre Atlantában idén ő lesz a kezdő, a vezetők pedig nagyon hisznek benne és a jövő irányítóját látják benne.

“Erősen hiszünk abban, hogy ő a jövőnk irányítója. Játszanunk kell meccseket és meglátjuk, de jó érzésünk van vele kapcsolatban.”

– mondta a tulajdonos Arthur Blank a TheAthletic.comnak.

Ridder nagyon jó környezetben találja magát, hiszen van előtte egy jó támadófal, illetve három top10-es pick a skill pozíciókban: a tight end Kyle Pitts, az elkapó Drake London és a futó Bijan Robinson, ráadásul Arthur Smith támadórendszere is nagyon jól működik.

Prospectként egy okos, jól és gyorsan olvasó, jó döntéseket hozó irányító volt, akiben nem volt semmi különös fizikailag, és a pontosságával is akadtak problémák. Összességében a padlója relatíve jó volt, de magas plafont nem nagyon lehetett neki tulajdonítani. Ilyen profillal egy ilyen jó támadósorban egyébként sikeres lehet a Falconsnál rövid távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!