Connect with us

Hír

A Raiders nyitott arra, hogy újratárgyalja Josh Jacobs idei szerződését

Saquon Barkley és a Giants kikövezte az utat a Raiders és Josh Jacobs előtt azzal, hogy a franchise tagelt játékosok hosszabbítási határideje után is meg lehet állapodni egy egyéves módosított szerződésben. Barkley alig kapott valami pluszt, de talán Jacobs ki tud harcolni egy kicsit többet.

Josina Anderson információi szerint a Raiders nyitott arra, hogy újrakezdje a tárgyalásokat a futóval annak érdekében, hogy Jacobs megjelenjen az edzőtáborban és ne csak az alapszakasz kezdetén csatlakozzon a csapathoz. Barkley mindössze 990 ezer dollár ösztönzőt kapott, illetve előrehoztak $2 milliót a fizetéséből aláírási bónuszként, de könnyen elképzelhető, hogy Jacobsnak ennyi nem lesz elegendő ahhoz, hogy hamarabb munkára jelentkezzen.

Jacobs tavaly első csapatos All-Pro volt 1653 futott yardjával és 12 TD-jével, vagy ha elkapásokkal nézzük, akkor szintén a liga legjobbját jelentő 2053 scrimmage yarddal. Ráadásul a kórlapja sem olyan hosszú, mint Barkley-nak volt, szóval jogosan várhat nagyobb fizetést társánál. A kérdés az, hogy a Raiders meddig hajlandó elmenni.

Addig is Zamir White, Brandon Bolden, Ameer Abdullah és Sincere McCormick osztozik a running back lehetőségeken a Raiders edzőtáborában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group