Connect with us

Hír

A Raiders akár még vissza is vonhatja Josh Jacobs franchise tagét

A Raiders és Josh Jacobs továbbra sem tudta feloldani a nézeteltérést, amit a franchise tag kiosztása okoz. Hosszú távon nem tudtak megállapodni a határidő előtt, és egy egyéves fizetésemelésben sem sikerült egyelőre kiegyezni. Jacobs így nincs ott az edzőtáborban, amit büntetést nélkül megtehet, ugyanis nem írta alá a franchise taget, így hivatalosan nem áll szerződés alatt. Ez pedig egyébként azt is jelenti, hogy a Raiders még bármikor visszavonhatja a taget, amivel ugyan elveszítené Jacobst, de felszabadítana $10,9 milliót a fizetési sapkában.

Nem feltétlen valószínű ez a forgatókönyv, hiszen a Raidersnek hasznos tagja lenne Jacobs, de nem is zárható ki feltétlenül. A csapat megelégelheti, hogy a játékos nincs ott a táborban és mégis lekötöttek számára $10,1 milliót, amit nem tudnak elkölteni – és a pénzügyeken kívül is elege lehet akár a huzavonából a csapatnak.

A PFT információi szerint Jacobs is tudja, hogy ez egy lehetőség, de nem igazán aggódik emiatt még akkor sem, ha tudja, hogy szabadügynökként szinte biztosan nem keresne ennél többet így augusztusban. Ha ez mégis megtörténne, akkor a legjobb ajánlatot fogadná el egy contendertől, például a csoportrivális Chiefstől, amely a PFT infói szerint érdeklődne is Jacobs iránt, amennyiben szabadügynök lenne.

A Broncos is felmerült, habár kissé gyanús, hogy épp két csoportrivális érdeklődéséről szivárogtatott ki információkat Jacobs képviselete, mintha csak ezzel szeretnének egy kis nyomást gyakorolni a Raidersre, hogy adják meg azt a fizetésemelést, amit szeretnének kicsikarni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!