Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase szerint Burrow-nak nem kellene játszania a szezon elején

Joe Burrow az edzőtábor elején vádlisérülést szenvedett, és nem tudni pontosan mikor térhet vissza. A főedző Zac Taylor szerint “jó pár” hétről van szó, de eddig azt feltételeztük, hogy a szezonkezdetre már simán ott lesz a Bengals irányítója a pályán. A sztárelkapó Ja’Marr Chase viszont úgy van vele, hogy inkább épüljön fel Burrow teljesen és ha kell, akkor ne is legyen ott nemhogy a szezonnyitón, de akár az első öt fordulóban sem.

“Megmondtam neki őszintén, hogy nem akarom a pályán látni a szezonnyitón. Én is kiültem egy plusz meccset a csípőm miatt, hogy teljesen meggyógyuljon. Nem lenne jó, ha a szezon későbbi szakaszában ez problémát okozna. Úgyhogy ha az ötödik hét után végig ott lesz a pályán, részemről rendben vagyunk.”

– mondta Chase az NFL Networkön.

A Bengals a Browns ellen nyitja a szezont, majd újabb csoportrangadó következik a Ravens ellen, szóval elég fontos meccsekkel indul az idény, amik a kiélezettnek ígérkező AFC North-ban nagy jelentőségekkel bírhatnak, Trevor Siemiannal a center mögött pedig elég kérdőjeles, hogy meg tudnák ezeket nyerni. Utána egyszerűbb lesz a helyzet, hiszen a Rams, a Titans és a Cardinals következik, akik jelen tudásunk alapján azért verhetőnek tűnnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!