Connect with us

Hír

Állítólag lefutott, hogy Baker Mayfield lesz a Buccaneers kezdője az alapszakaszban

A Buccaneerstől nyilvánosan olyan hírek érkeznek, hogy nagy a verseny Baker Mayfield és Kyle Trask közt, erre enged következtetni az is, hogy előbbi az első, utóbbi a második előszezonmeccsen fog kezdeni. Azonban a háttérben már állítólag lefutott a verseny és Mayfield fogja az alapszakasz első fordulójában kivezetni a csapatot a pályára a Vikings ellen.

Erről Ira Kaufman számolt be (joebucsfan.com), a belsős informátorai kétségek nélkül állították ezt, nem arról volt szó, hogy az előszezon még változtathat a dolgokon, hanem hogy halott ügy Trask számára a beelőzés.

Egyik irányító sem teljesített jól egyébként az edzőtáborban, Mayfield például rengeteg interceptiont dobot – ami kontextus nélkül persze sok mindent nem jelent, sok irányító próbálgat dolgokat és feszegeti határait edzéskörülmények közt. Mindenesetre ezek szerint a veterán QB megnyerte magának a kezdőt, és a Vikings ellen ő kezdi majd meg a szezont a Bucs irányítójaként. Aztán persze majd meglátjuk, hogy egész szezonban marad-e a helyén.

A Buccaneers egyébként ma éjjel 1 órakor lép pályára a Steelers ellen az előszezon első fordulójában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!