Connect with us

Hír

Ha a 49ers bejutott volna a Super Bowlba, Phillip Rivers lehetett volna az irányítója

Ahogy mindenki számára ismert, a 49ers kifogyott az irányítókból az Eagles elleni konferenciadöntőn. Felkapott téma volt ez a holtszezonban, jöttek a “mi lett volna ha” feltételezések, és az NFL még egy új szabályt is bevezetett az eset kapcsán.

Most a héten Jimmy Garoppolo is beszélt arról, hogy az volt a terve, hogy a Super Bowlra fel fog épülni és ő vezetheti ki a csapatot a pályára, ám ennél sokkal érdekesebb az, amit a főedző Kyle Shanahan mondott el. Méghozzá hogy ha sikerült volna a sérülések ellenére bejutni a nagydöntőbe, akkor Phillip Riverst igazolták volna le.

“Fel volt készülve. Ez olyan dolog, amiről egész évben beszéltük. Meg kellett volna látni, mi lett volna a Super Bowlra, de ez volt a tervünk egész évben.”

– mondta Shanahan az ESPN-nek.

Arról korábban is voltak hírek, hogy a szezon közben, Garoppolo sérülése után felvették a kapcsolatot Riversszel, de az igazolás végül nem történt meg. Rivers ugyebár 17 évet húzott le az NFL-ben, de az utolsó szezonja 2020-ban van. Super Bowlon viszont nem játszott egyszer sem, szóval jó eséllyel érdekelte volna a lehetőség – és a 49ersnek sem lett volna jobb alternatívája, amennyiben Garoppolo bokája közel sem 100 százalékos, és mivel márciusban meg kellett műteni, ez valószínűleg így volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group