Connect with us

Hír

Ha a 49ers bejutott volna a Super Bowlba, Phillip Rivers lehetett volna az irányítója

Ahogy mindenki számára ismert, a 49ers kifogyott az irányítókból az Eagles elleni konferenciadöntőn. Felkapott téma volt ez a holtszezonban, jöttek a “mi lett volna ha” feltételezések, és az NFL még egy új szabályt is bevezetett az eset kapcsán.

Most a héten Jimmy Garoppolo is beszélt arról, hogy az volt a terve, hogy a Super Bowlra fel fog épülni és ő vezetheti ki a csapatot a pályára, ám ennél sokkal érdekesebb az, amit a főedző Kyle Shanahan mondott el. Méghozzá hogy ha sikerült volna a sérülések ellenére bejutni a nagydöntőbe, akkor Phillip Riverst igazolták volna le.

“Fel volt készülve. Ez olyan dolog, amiről egész évben beszéltük. Meg kellett volna látni, mi lett volna a Super Bowlra, de ez volt a tervünk egész évben.”

– mondta Shanahan az ESPN-nek.

Arról korábban is voltak hírek, hogy a szezon közben, Garoppolo sérülése után felvették a kapcsolatot Riversszel, de az igazolás végül nem történt meg. Rivers ugyebár 17 évet húzott le az NFL-ben, de az utolsó szezonja 2020-ban van. Super Bowlon viszont nem játszott egyszer sem, szóval jó eséllyel érdekelte volna a lehetőség – és a 49ersnek sem lett volna jobb alternatívája, amennyiben Garoppolo bokája közel sem 100 százalékos, és mivel márciusban meg kellett műteni, ez valószínűleg így volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!