Connect with us

Hír

Nem sikerült valami jól CJ Stroud bemutatkozása

A magasan kiválasztott újonc irányítók közül CJ Stroud mutatkozott be először az előszezonban, ugyanis az éjszaka folyamán a New England Patriots ellen lépett pályára a Texans színeiben. Nem szerepelt azonban valami jól az 1/2-es QB.

Két támadássorozatot kapott kezdőként, amik összesen 11 játékból álltak. Négy passzt eresztett el, ezekből kettő lett sikeres 13 yardért, a két sikertelenből pedig az egyik interception lett. Ezen kívül volt két megiramodása hat yardért, egyszer sackelték is és volt még egy megkérdőjelezhető roughing the passer büntetés rajta.

 

Persze tegyük hozzá, hogy a támadófalat csak összetákolta a Texans, hiszen nem játszott a három veterán játékos a falban (Laremy Tunsil, Shaq Mason, Tytus Howard), mindössze az első- és másodéves Juice Scruggs és Kenyon Green volt ott a kezdőből, a támadófalak pedig híresen hátrányban vannak mélységet tekintve a védőfalakkal szemben. Ettől függetlenül nem volt egy bizalomgerjesztő bemutatkozás Stroudtól, még ha nem is kell sok következtetést levonni 11 játékból az első előszezon-meccsről.

Újoncokat tekintve a Patriots második körös pass rushere, Keion White elég jól teljesített, itt egy highlight az első félidejéről:

A Texansnál a harmadik körös elkapó Tank Dell hívta fel magára a figyelmet 65 yardjával és egy TD-jével, de amikor nem érkezett felé labda, akkor is volt, hogy csúnyán megetette az első körös Christian Gonzalezt. Ez a koncentráció a touchdownjánál pedig figyelemreméltó.

És még egy highlightot mutatnánk, ahogy a másodéves Tyquan Thornton elkapja ezt a labdát:

A találkozót egyébként a Texans nyerte 20-9 arányban. Az éjszaka másik mérkőzésén pedig a Seahawks 24-13-ra megverte a Vikingst.

Az előszezon ma éjjel ezekkel a találkozókkal folytatódik:

  • Giants @ Lions (01:00)
  • Steelers @ Buccaneers (01:00)
  • Packers @ Bengals (01:00)
  • Falcons @ Dolphins (01:00)
  • Commanders @ Browns (01:30)
  • Broncos @ Cardinals (04:00)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!