Connect with us

Hír

BREAKING: Sam Darnold a 49ers csereirányítója!

Kyle Shanahan meghozta döntését a csereirányító posztot illetően, aki nem a három első körös pickért megszerzett harmadéves Trey Lance, hanem az idén $4,5 millióért igazolt, egyébként szintén korábbi 1/3-ra választott Sam Darnold lesz Brock Purdy mögött– írja Adam Schefter.

Lance-nek karrierje során (nem csak profi, hanem egyetemi és gimis) csak bő 500 passzkísérlete van, tehát elsősorban lehetőségre lenne szüksége tapasztalatot szerezni. Ezt a 49ers rövid távon nem tudja megadni neki, hiszen Super Bowlra hajt, szóval csak az idei évet figyelembe véve még érthető is, hogy csak harmadik számú lesz – azonban ez még furcsábbá teszi a 49ers két évvel ezelőtti döntését, hogy három első körös picket adtak érte.

Shanahan azt várja az irányítójától, hogy hajtsa végre hatékonyan a felrajzolt játékokat, olvassa megfelelően a védelmeket, gyorsan hozzon döntést. Ebben pedig Darnold jelenleg jobb Lance-nél, és amíg Lance nem szerez tapasztalatot, addig ez így is marad. És nagyon úgy tűnik, hogy San Franciscóban nem is fog, szóval felvetődik a gondolat, hogy vajon máshol kaphatna-e szerepet, és hogy a 49ers hajlandó lenne-e elcserélni.

Vannak csapatok, ahol jobban megengedhetik maguknak, hogy Lance tapasztalatot szerezzen, hiszen idén nem mennek sehová, ellenben nincs meg a jövő irányítója a franchise-nál, tehát akár lenne is értelme kipróbálni a fiatal QB-t. Ilyen lehet például a Buccaneers, de akár a Vikings is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!