Connect with us

Hír

BREAKING: Sam Darnold a 49ers csereirányítója!

Kyle Shanahan meghozta döntését a csereirányító posztot illetően, aki nem a három első körös pickért megszerzett harmadéves Trey Lance, hanem az idén $4,5 millióért igazolt, egyébként szintén korábbi 1/3-ra választott Sam Darnold lesz Brock Purdy mögött– írja Adam Schefter.

Lance-nek karrierje során (nem csak profi, hanem egyetemi és gimis) csak bő 500 passzkísérlete van, tehát elsősorban lehetőségre lenne szüksége tapasztalatot szerezni. Ezt a 49ers rövid távon nem tudja megadni neki, hiszen Super Bowlra hajt, szóval csak az idei évet figyelembe véve még érthető is, hogy csak harmadik számú lesz – azonban ez még furcsábbá teszi a 49ers két évvel ezelőtti döntését, hogy három első körös picket adtak érte.

Shanahan azt várja az irányítójától, hogy hajtsa végre hatékonyan a felrajzolt játékokat, olvassa megfelelően a védelmeket, gyorsan hozzon döntést. Ebben pedig Darnold jelenleg jobb Lance-nél, és amíg Lance nem szerez tapasztalatot, addig ez így is marad. És nagyon úgy tűnik, hogy San Franciscóban nem is fog, szóval felvetődik a gondolat, hogy vajon máshol kaphatna-e szerepet, és hogy a 49ers hajlandó lenne-e elcserélni.

Vannak csapatok, ahol jobban megengedhetik maguknak, hogy Lance tapasztalatot szerezzen, hiszen idén nem mennek sehová, ellenben nincs meg a jövő irányítója a franchise-nál, tehát akár lenne is értelme kipróbálni a fiatal QB-t. Ilyen lehet például a Buccaneers, de akár a Vikings is.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
10 months ago

“…tehát akár lenne is értelme kipróbálni a fiatal QB-t. Ilyen lehet például a Buccaneers, de akár a Vikings is.”

Nagy szart!
Nálunk megvan a jövő irányítója. Csak még nem adtunk neki szerződést! :D

Péter Polgár
Péter Polgár
10 months ago

Mondhatja Chester, hogy Lance karrierjét tönkreteszi Shanahan, de valószínűleg inkább egy bődületes mellé nyúlás volt, ha egy QB2-t nem lehet rábízni Sam Darnold miatt a 3. megkezdett évében. Szimplán rossz pick volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x