Connect with us

Hír

Visszavonult a Jets második számú elkapója

Bejelentette a visszavonulását Corey Davis. A döntés jelen tudásunk alapján elég meglepő, ugyanis a mindössze 28 éves elkapó kezdőnek számított a bajnoki címre is esélyes Jetsben, ráadásul idén 10,5 millió dollárt kereshetett volna. A visszavonulásával a Jetsnél felszabadult ez a pénz és akár még 600+ ezer dollárt vissza is követelhet a csapat.

A 2017-ben 1/5-ös játékos a Titansben töltött újonc szerződése után 2021-ben írt alá New Yorkba három évre 37,5 millió dollárért. Akkor kifejezetten jó vételnek tűnt, viszont kisebb-nagyobb sérülések miatt az elmúlt két idényben mindössze 19 meccsen tudott pályára lépni és egyik szezonban sem szerzett még csak 500 yardot sem. A Jets idén leigazolta Randall Cobbot és Allen Lazardot is a posztra, plusz ott van a tavalyi első körös, év újonc támadója Garrett Wilson is a rosteren, így Davis visszavonulása talán nem akkora érvágás, bár egy Wilson-sérülés esetén azért bajban lehetnek.

Ami Davist illeti, karrierjét így 273 elkapással, 3879 yarddal és 17 TD-vel fejezi be.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-08-24 05:53

Ez most elég komoly hidegzuhany a csapatnak, ráadásul omoly feszkóra utal az újak meg a régiek között. Kell még erősítés ide, az biztos, szerintem lesz jelentkező is.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x