Connect with us

Hír

CJ Okoye azt sem tudta, mi az a sack, mégis szerzett egyet

CJ Okoyéról már írtunk korábban, ő az a védőfalember, aki az NFL’s International Pathway programján keresztül került a ligába és élete első futballmeccsén (bármilyen szinten) szerzett egy sacket. Mint kiderült, fogalma sem volt arról, mi az a sack, míg a csapattársai el nem mondták neki, hogy épp most szerzett egyet.

“Higgyétek el, fogalmam sem volt, mi az a sack. Az ellenfél kimozgott a zsebből, én meg azt gondoltam, hogy szerelem vagy valami. Amikor sikerült, úgy voltam vele, hogy “Oké, ez egy negatív játék vagy valami”. Aztán a csapattársaim odajöttek hozzám, hogy szereztek egy sacket. Azt sem tudtam, miről beszélnek”

– mondta Okoye (via Rich Eisen).

Az International Player Pathway keretében az adott csapatoknak lehetőségük van az adott játékosukat az idényre megtartani kvázi +1 főként – nem számít sem a gyakorlócsapatba, sem az 53 fős keretbe, de így nem is léphet pályára a szezonban. Könnyen lehet, hogy ez lesz Okoye sorsa, nagyon sokat kell még tanulnia, de kis szerencsével lehet belőle egy korrekt játékos hosszú távon.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
9 months ago

Ez arra emlèkeztet, amikor a Hardnocksban Tannehill nem tudta az NFL konferencia és divízió beosztását. Ez annyival durvább, hogy egyetlen meccs alatt kiderül mi a sack, illetve eddig állìtólag edzésre járt. Namost akkor mi van? Hülye? Szarik bele? Kamuzik? Már sorvad az agya?

DBook90
DBook90
Reply to  d zoli
9 months ago

Ahhoz képest azonnal őrült a sacknek

d zoli
d zoli
Reply to  DBook90
9 months ago

Jó hát én nem tudtam mi a hal. Elvittek pecázni. Amikor kihúztam egy 6 kilós csukát, néztem, hogy ez miféle teremtménye a Jóistennek? Amíg ott gondolkodom, hát nem körbeállt egy csomó ember gratulálni? Még ilyet!

Viktor Gál
Viktor Gál
9 months ago

Még szerencse, h nem néz ketrecharcot. Végezhetett volna egy kalapácsütéssel az irányîtóval, miután földre vitte.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x