Connect with us

Hír

CJ Okoye azt sem tudta, mi az a sack, mégis szerzett egyet

CJ Okoyéról már írtunk korábban, ő az a védőfalember, aki az NFL’s International Pathway programján keresztül került a ligába és élete első futballmeccsén (bármilyen szinten) szerzett egy sacket. Mint kiderült, fogalma sem volt arról, mi az a sack, míg a csapattársai el nem mondták neki, hogy épp most szerzett egyet.

“Higgyétek el, fogalmam sem volt, mi az a sack. Az ellenfél kimozgott a zsebből, én meg azt gondoltam, hogy szerelem vagy valami. Amikor sikerült, úgy voltam vele, hogy “Oké, ez egy negatív játék vagy valami”. Aztán a csapattársaim odajöttek hozzám, hogy szereztek egy sacket. Azt sem tudtam, miről beszélnek”

– mondta Okoye (via Rich Eisen).

Az International Player Pathway keretében az adott csapatoknak lehetőségük van az adott játékosukat az idényre megtartani kvázi +1 főként – nem számít sem a gyakorlócsapatba, sem az 53 fős keretbe, de így nem is léphet pályára a szezonban. Könnyen lehet, hogy ez lesz Okoye sorsa, nagyon sokat kell még tanulnia, de kis szerencsével lehet belőle egy korrekt játékos hosszú távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group