Connect with us

Hír

Devin White a liga legjobban fizetett linebackere akar lenni

Nem sok hír érkezett Devin White-ról az utóbbi hetekben, hónapokban. A linebacker már a holtszezon korai szakaszában kijelentette, hogy új szerződést szeretne magának, és ha ezt nem kapja meg, akkor szeretné, ha elcserélnék. A Buccaneers viszont egyiket sem lépte meg, így jelen állás szerint idén a $11,7 milliós ötödik éves opcióján fog játszani és jövőre szabadügynök lesz.

Most Jeremy Fowler számolt be arról, hogy a ligában úgy hiszik, White a legjobban fizetett linebacker szeretne lenni az NFL-ben. Ezen a trónon jelenleg Roquan Smith ül, aki öt évre $100 millióért hosszabbított Baltimore-ban.

Nem meglepő módon a Buccaneers nem akar ennyit fizetni White-nak, akinek sokkal jobb a PR-ja, mint a tényleges játéka. A korábbi 1/5-ös játékos volt Pro Bowler és második csapatos All-Pro is, a Bucs Super Bowl győzelme után egyes tévés szakértők és szurkolók a liga legjobb linebackerének kiáltották ki, pedig a valóság nagyon messze áll ettől.

White egy atletikus, gyors, rendkívül jól blitzelő linebacker, aki sok nagy játékot csinál meg, azonban gyakran teljesen el van veszve a pályán. Sokat segít neki, hogy ott van mellette Lavonte David, aki irányítja őt és az egész védelmet is, így White-nak egy sokkal inkább leegyszerűsített feladatkör jut. Amikor David nem volt hadra fogható és neki kellett ellátnia az első számú LB szerepét, akkor nagyon gyengén teljesített.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x