Connect with us

Hír

Devin White a liga legjobban fizetett linebackere akar lenni

Nem sok hír érkezett Devin White-ról az utóbbi hetekben, hónapokban. A linebacker már a holtszezon korai szakaszában kijelentette, hogy új szerződést szeretne magának, és ha ezt nem kapja meg, akkor szeretné, ha elcserélnék. A Buccaneers viszont egyiket sem lépte meg, így jelen állás szerint idén a $11,7 milliós ötödik éves opcióján fog játszani és jövőre szabadügynök lesz.

Most Jeremy Fowler számolt be arról, hogy a ligában úgy hiszik, White a legjobban fizetett linebacker szeretne lenni az NFL-ben. Ezen a trónon jelenleg Roquan Smith ül, aki öt évre $100 millióért hosszabbított Baltimore-ban.

Nem meglepő módon a Buccaneers nem akar ennyit fizetni White-nak, akinek sokkal jobb a PR-ja, mint a tényleges játéka. A korábbi 1/5-ös játékos volt Pro Bowler és második csapatos All-Pro is, a Bucs Super Bowl győzelme után egyes tévés szakértők és szurkolók a liga legjobb linebackerének kiáltották ki, pedig a valóság nagyon messze áll ettől.

White egy atletikus, gyors, rendkívül jól blitzelő linebacker, aki sok nagy játékot csinál meg, azonban gyakran teljesen el van veszve a pályán. Sokat segít neki, hogy ott van mellette Lavonte David, aki irányítja őt és az egész védelmet is, így White-nak egy sokkal inkább leegyszerűsített feladatkör jut. Amikor David nem volt hadra fogható és neki kellett ellátnia az első számú LB szerepét, akkor nagyon gyengén teljesített.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!