Connect with us

Hír

Christian Wilkins úgy érzi, ő is kiérdemelte a nagy pénzt

A 2019-es draft első köre tele volt kiválóvá váló belső védőfalemberekkel: Quinnen Williams, Jeffery Simmons és Dexter Lawrence mind megkapták már a nagy pénzt, sőt még Ed Oliver is kapott egy szép kis hosszabbítást. A Dolphins DT-je, Christian Wilkins azonban egyelőre nem tudott kialkudni egy új szerződést magának, pedig ő úgy érzi, már kiérdemelte.

“Próbálok a focira koncentrálni és minden mást meghagyni a csapatra és az ügynökeimre, de egyértelműen úgy érzem, hogy eleget tettem le az asztalra, hogy egy új szerződést kiérdemeljek.”

– mondta Wilkins, via NFL.com

A Dolphins védelme nem csillogott olyan szépen tavaly, így Wilkinsnek is nehezebb volt kitűnnie a nagyközönség számára, mint évfolyamtársainak, és ha talán nincs is Williams, Simmons és Lawrence szintjén, az biztos hogy nagyon közel van hozzájuk. Az utóbbi két évben nem hagyott ki meccset, tavaly az ESPN run stop win rate mutatójában (ami a futás elleni sikerességet nézi) a liga legjobbja volt, és még ha pass rushban nem is tartozott a legjobbak közé, ebben is átlag felettit nyújtott. Ráadásul igazi vezére is a Miami védelemnek.

Évfolyamtársai 22,5 és 24 millió dollár közötti éves fizetéseket harcoltak ki maguknak, és Wilkins is 20+ milliós szerződést érdemelne jelenleg. Ha idén nem kapja meg, elképzelhető, hogy jövőre csak még többet fog kérni, főleg ha Vic Fangio alatt a védelem is ezzel az ő teljesítménye is még jobb lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!