Connect with us

Hír

Rövidhírek: Volt említésre méltó sérülés, igazolás, kivágás és eltiltás is

Rövidhíreink következnek. 

A Buccaneers első körös védőfalemberének, Calijah Kancey-nek megsérült a vádlija, így pár hét kihagyás vár rá. Szerencsére nem komoly a dolog és még ha óvatosak is lesznek a visszaengedésével, a szezonnyitóra akkor is visszatérhet majd. Persze az edzőtábor nagy részének kihagyása nem jön jól egy újonc játékosnak.


A Lionsnél a tight end Shane Zylstra szenvedett térdsérülést, az NFL Media információi szerint pedig a csapatnál attól tartanak, hogy komoly a dolog és hat hónap kihagyás várhat rá – amivel véget is érne a szezonja. Tavaly 309 snapje volt a támadósorban, 60 yardot és 4 TD-t szerzett 13 meccsen.


A Panthers linebackert igazolt, ugyanis Deion Jonest szerződtették egy évre – írja Adam Schefter. A 2016-ban második körös Jonesnak kiválóan indult a karrierje Atlantában, Pro Bowler is volt másodévesen, azonban a sérülések tönkretették, az utóbbi években csak árnyéka volt régi önmagának. A Falcons után tavaly a Brownsban is megfordult.


Szintén Panthersszel kapcsolatos hír, hogy a csapat megvált a védőfalember Bravvion Roytól. A negyedéves védő eddig rotációs szerepben kapott összesen bő 1000 snapet három év alatt, de nem teljesített valami jól. Ettől még kicsit meglepő lehet a menesztése, tekintve hogy nem áll jól a csapat DT-kből, és alapvetően egy 53 fős keretben tartható játékos, de úgy tűnik nem illett az új védőkoordinátor Ejiro Evero rendszerébe.


Egy eltiltásról is be tudunk számolni, a Cowboys futója, a korábbi második körös Ronald Jones teljesítménynövelő szerek használata miatt kapott két meccses eltiltást. Ez könnyen lehet, hogy megpecsételi a sorsát és a kivágás sorsára is jut a keretszűkítésig.


Még egy látogatást érdemes megemlíteni, a szabadügynök guard Dalton Risner a Vikingshoz megy vizitre. Meglepő, hogy még nincs csapata, tekintve hogy kezdő szintű guard. Minnesotában a tavalyi második körös Ed Ingram borzasztóan teljesített újoncként, az ő helyére érkezhetne a korábbi Broncos-falember.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!