Connect with us

Hír

A Seahawksnak és a Coltsnak is sérült a két legjobb futója

A Seahawks idén és tavaly is a második körben draftolt futót, azonban jelenleg sem Kenneth Walker, sem Zach Charbonnet nem bevethető az edzőtáborban – előbbinek az ágyékával, utóbbinak a vállával akadtak problémái. Pete Carroll elmondása szerint az ágyéksérülésekkel igyekeznek óvatosak lenni, így pár hét kihagyás vár Walkerre, Charbonnet kihagyása kapcsán viszont egyelőre nincs pontosabb időtáv, mivel nem tudják, hogy konkrétan hogyan sérült meg a válla.

Walker tavaly 228 futásból 1050 yardot és 9 TD-t szerzett. Elég boom or bust futó, ugyanis a sikerességi rátája a legrosszabbak közt volt a ligában, ellenben az egyik legtöbb hosszú futást jegyezte. Charbonnet futási stílusa ennek ellenkezője, tőle kevesebb nagy játékot várhatunk, ellenben stabilabb teljesítményt. Érdekes lesz nézni, hogyan osztják meg a terheket majd a szezonban.

Addig is DeeJay Dallas és Kenny McIntosh kaphat nagy szerepet az edzőtáborban és az előszezon első fordulóiban.


A Coltsnál is gondban vannak futókkal. Jonathan Taylor körül elég nagy a kalamajka, egyrészt a csapat nem akarja megfizetni, ezért ő cserét kért, másrészt a sérülései kapcsán is megy a vita. Egy biztos, jelenleg nem hadra fogható, és tegnap megsérült a második számú Zack Moss is. Neki eltört a karja, így körülbelül hat hét kihagyás vár rá.

Kettejük kiesésével jelenleg a csapat egészséges játékosai közt az irányító Gardner Minshew-nak van a legtöbb futókísérlete az NFL-ben (112). Egyébként így az ötödik körös újonc Evan Hull kaphat nagyobb szerepet a táborban és az előszezonban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!