Connect with us

Hír

Szívbetegség miatt újabb elkapóját veszítette el a Broncos

KJ Hamler négy hónapja részlegesen elszakította a mellizmát, aminek következtében még most sem alkalmas a játékra. A helyzete azonban tovább romlott, ugyanis az orvosok szívburokgyulladást diagnosztizáltak nála, az elkapó pedig bejelentette, hogy amíg rendbe nem jön, addig szünetelteti a futballt (a Broncos azóta ki is vágta, de a csapatnál nyitottak a későbbi visszaigazolására).

Zsinórban második éve ér véget az edzőtáborban a Broncos elkapójának szezonja

A 23 éves játékos 2020-ban 2/46-osként került Denverbe, de eddig nem sok haszon volt belőle. Újoncként a combhajlítója miatt csak 13 meccsen lépett pályára, de a 30 elkapásból 381 szerzett yard és három TD összességében vállalható produkció volt. Azóta viszont csak 12 elkapás és 239 yard került a neve mellé – 2021-ben elszakadt az ACL-e a harmadik héten, tavaly pedig ismét a combhajlítójával voltak gondok. A lehetséges 50 mérkőzésből 27-et hagyott ki eddigi karrierje során.

Tim Patrick után tehát Hamler is hosszabb időre kidőlt, így pedig elég vékony lett az elkapóposzt a csapatnál: Jerry Jeudy, Courtland Sutton, a Saintstől érkező Marquez Callaway és a második körös újonc Marvin Mims alkotja a legjobb négyest.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x