Connect with us

Hír

Zsinórban második éve ér véget az edzőtáborban a Broncos elkapójának szezonja

Tim Patricknak nincs szerencséje a sérülésekkel az edzőtáborban: tavaly a térdszalagja szakadt el, most pedig az Achillese, így zsinórban második éve kénytelen kihagyni a teljes szezont.

A Broncos elkapója a mai edzésen kontakt nélkül esett össze, majd frusztrációjában nagyot kiáltott és a sisakját is a földhöz vágta. Ezután kiskocsival kellett levinni a pályáról, úgyhogy lehetett félni a legrosszabbtól, és Sean Payton el is mondta az edzés után, hogy az Achillese sérült meg. Még a hivatalos MRI vizsgálat és a diagnózis hátra van, de szinte biztosan mondhatjuk, hogy nem látjuk idén sem a pályán.

Patricknak négy év alatt 143 elkapása, 2009 yardja és 12 TD-je volt a Broncosnál, de ebből 104 elkapás, 1476 yard és 11 TD két év alatt jött össze 2020-2021-ben. Ezután kapott is egy három éves $30 milliós szerződést, és sokat vártak tőle Denverben. Ezzel a sérüléssel viszont a három éves szerződése kétharmadát sérültlistán fogja tölteni.

A Broncosnál Courtland Sutton és Jerry Jeudy a két első számú elkapó, Patrick lett volna a harmadik kezdő, ráadásul a stílusa jól illett volna Russell Wilsonhoz is. A helyére így a második körös újonc Marvin Mims, a Saintstől érkező Marquez Callaway és az újonc szerződése utolsó évébe lépő KJ Hamler pályázik (utóbbi még sérülésből lábadozik).

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-07-31 20:27

Szegényem…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x