Connect with us

Hír

Többhetes kihagyás vár Jerry Jeudyra

Nagyon nincs szerencséje az elkapókkal a Broncosnak. Előbb Tim Patrick szezonja ért véget (sorozatban második éve a nyár alatt) egy Achilles sérülés miatt, majd egy szívbetegség miatt hosszabb időre kidőlt KJ Hamler. Most pedig a korábbi első körös Jerry Jeudyra vár több hét kényszerpihenő, miután a csütörtöki edzésen megsérült a combhajlítója, írja minden forrás.

Zsinórban második éve ér véget az edzőtáborban a Broncos elkapójának szezonja

A korábbi 1/15-ös elkapó három év alatt 2310 yardot és kilenc TD-t szerzett, de egyszer sem sikerült átlépni az 1000 yardos határt (tavaly 987-nél állt meg), ráadásul az elcserélése is többször felmerült. Utóbbiból végül nem lett semmi, a csapat az ötödik éves opcióját is lehívta, ráadásul a rengeteg sérülés miatt extrán fontos lett volna, hogy ott legyen a pályán.

Azt egyelőre nem tudni, mennyit kell pontosan kihagynia, de az nagyon valószínű, hogy nem fog pályára lépni a Raiders elleni szezonnyitón. Így Courtland Sutton mellett az újonc Marvin Mims és talán a Saintsől szerzett Marquez Callaway lehet a két kezdő az idény elején.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!