Connect with us

Hír

A Ravens ajánlatot tett Jadeveon Clowney-nak

A Ravens egyik, ha nem a legnagyobb gyenge pontjának a pass rush egységet tartjuk, hiszen Odafe Oweh, David Ojabo és Tyus Bowser alkotják a sort. Várható volt egy veterán játékos érkezése, és mivel Yannick Ngakoue és Justin Houston is elkelt már (akik az utóbbi években játszottak már Baltimore-ban), így felpörögtek az események. A Hollók vizitre invitálták Jadeveon Clowney-t, ami meg is történt a tegnapi nap folyamán, a védő pedig Josina Anderson információi szerint egy ajánlattal a kezében távozott – szerződéskötésre azonban egyelőre nem került sor, Clowney még egy kicsit gondolkodik rajta.

A 30 éves Clowney egyfajta zsoldosként az utóbbi szezonokban egy-egy éves szerződéseket írt alá, ráadásul mindegyiket a nyár végén, hogy ne kelljen végiggüriznie az edzőtáborokat – sőt valamelyiket csak szeptember elején. Az utóbbi négy évben játszott a Seahawks, a Titans, majd a Browns színeiben (Clevelandben két szezonon át), ezek során $10 milliót átlagolt évente. Ennyit várhatóan nem fog kapni, de valahol az 5-8 milliós térségben kereshet majd.

A korábbi 1/1-es Clowney sosem volt egy elit pass rusher, a játék ezen aspektusában mindig is “csak” egy korrekt szintet képviselt (sosem volt még 10 sackes szezonja), ellenben futás ellen kiemelkedőnek számít a szélről. A Ravensnek egyáltalán nem ártana a játéka, elkélne a segítség az edge rusherek közt, ahol egyik fent említett játékos sem az erős futás elleni védekezéséről híres.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!