Connect with us

Hír

TRADE: Újabb rúgó váltott csapatot, megint eladott egy falembert a Steelers

Az igazi nagy tűzijáték eddig még elmaradt, de azért pár kisebb csere így is történt. A Steelers például újabb falembert passzolt el, ezúttal a Texanshoz. A Houston egy hatodik körös cetlit adott Kendrick Greenért, aki 2021-ben harmadik körös volt, de olyan pocsékul teljesített, hogy a Pittsburgh elkeseredésében már fullbackként is próbálgatta.

Keretszűkítés TRACKER

A Patriots eközben elcserélte Nick Folkot a Titanshez egy 2025-ös hetedik körös cetliért. A korábbi Pro Bowler 2007-ben került a ligába, karrierje során 82,8 százalékos pontossággal rúgta a mezőnygólokat, az elmúlt három éven pedig 104 rúgásból 94-et értékesített, ami egy nagyon jó 90 százalékos pontosságot jelent. A helyét az idei negyedik körös Chad Ryland fogja átvenni, a cserével 2,2 millió dollárt spórolt a csapat.


Chris Jones holdoutja miatt vannak problémák Kansas Cityben DT poszton, úgyhogy most egy 6. körös picket adtak a Raidersnek Neil Farrellért, aki tavaly 4. körös volt. Persze Jonest egyáltalán nem pótolja, szóval ettől függetlenül nagyon gyorsan meg kellene állapodni a liga talán legjobb belső védőfalemberével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!