Connect with us

Podcast

Triple Coverage #482 – AFC South szezonfelvezető

Új főedző + új irányító = nagy előrelépés Houstonban? Na és Indianapolisban ugyanilyen feltételekkel? Magabiztosan húzza be a csoportot a Jaguars? Vagy a Titans bele tud szólni a versenyfutásba?

Texans – 1:25
Colts – 18:20
Jaguars – 34:05
Titans – 52:20

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-08-22 15:33

Itt alapból nagyon mennék a Jauguars-szal de elgondolkodtatott amit mondtatok a Titansről. Tényleg mindig alulértékelt, nem egy szexi csapat, szemben az örök ígéret Charrgers-szel. A fal tényleg nem lehet rosszabb mint tavaly, az a kérdés, hogy Hopkins AJ Brownra vagy Julio Jonesra fog hasonlítani. Vrabel nagy küzdő, de a Titans sosem volt kiegyensúlyozott csapat, a közepes mérleg mindig úgy jött ki, hogy pocsék és remek teljesítmények váltogatták egymást. Úgyhogy lehet, még az is, hogy tényleg megnyerik a csoportot, de csak akkor, ha a várgatóan (és megszokottan) gyengébb kezdést követően a végére hasonló formát érnek el mint, amikor az AFC döntőbe kerültek a 19/20-as szezonban.

Azért idén a papírforma a Jax, most azért a csoporton belül az 5-1, akár 6-0 eléggé kinéz nekik ami kényelmes PO helyet jelenthet az AFC másik 3 sokkal kiegyensúlyozottabb csoportjával szemben, ráadásul az NFC South sem emészthetelen, ez további 3-4 nyerhető meccs, a többi már keményebb dió, de ez így is erősen PO gyanús szerintem.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x