Connect with us

Minden ami NFL

Az előszezon második fordulójának nyertesei és vesztesei – 2. rész

Két részre szedtük az előszezon második fordulójában történtek összefoglalását. Az első feléről itt írtunk, most pedig jöhet a második fele. 

Megjegyzés: Vasárnap és hétfő éjjel még rendeznek egy-egy találkozót, azokkal frissítjük majd ezt a cikket. 

New England Patriots @ Green Bay Packers

Nyertes

Jordan Love, QB, Packers

Love három drive-ot kapott, nyolc passzából öt volt sikeres 84 yardért és egy TD-ért (93 yardos drive!), plusz volt egy 11 yardos futása is, ahol lenyomott egy védőfalembert. Ismét csak kis minta, de elég jól nézett ki, az alábbi passza Doubsnak is nagyon szép volt, ahogy a TD-passza is Jayden Reednek. Ráadásul a Patriots többször jól elvette az első olvasását, így nehezebb dobásokkal is kellett próbálkoznia.

Az egész offense egyébként 250 yardot termelt az első félidőben, ami megsüvegelendő.

Edzők

A negyedik negyedben a Pats cornerback Isaiah Bolden megsérült, hordágyhoz rögzítve kellett levinni, a két főedző pedig úgy döntött ezután, hogy elég is volt a fociból mára. Teljesen logikus döntés volt, hogy ne folytassák a meccset, semmi értelme nem lett volna a maradék 10 percnek, miután a játékosok végignézték ezt az egészet, szóval szép munka Belichicktől és LaFleurtől. Szerencsére Boldenről relatív jó hírek érkeztek, érzi minden végtagját.

Kingsley Enegbare, Edge, Packers

A Packers csere pass rushere két sacket is jegyzett, az egyikből puntot harcolt ki, a másikból pedig fumble-t is kierőszakolt, amit összeszedett a csapata (majd nem sokkal később TD-t is szereztek). Emellett a futás ellen is jól teljesített, volt több jó szerelése is. Nem egyszerű előre kerülni a Packers pass rush egységében, de Enegbare ezzel a teljesítménnyel több snapet harcolhatott ki a rotációban.

Mellette egyébként a hatodik körös újonc Karl Brooks is elég jól pusztított.

Kendrick Bourne, WR, Patriots

Tavaly Matt Patricia száműzte Bourne-t a pályáról, mert elkésett egy meetingről, pedig egyértelmű volt, hogy tehetség alapján a kezdőben a helye. Ezt megmutatta most is, kezdőként lépett pályára és két passzt is elkapott Mac Jonestól a meccs elején, majd egy harmadik Zappetől. Emellett a futásblokkolásban is kivette a részét például Stevenson nagy megiramodásánál. O’Brien várhatóan több játéklehetőséget biztosít majd neki.

Megemlíthetjük még a két hatodik körös elkapót, Demario Douglast és Kayshon Boutte-t. Előbbi a kezdőkkel is kapott szerepet és volt is egy 15 yardos elkapása, utóbbinak pedig egy elég szép 42 yardos TD-elkapása volt.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Előfizető
havonta
1990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Előfizetek
Reklámmentes
havonta
2990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Előfizetek
Támogató
havonta
4490 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
Az éves FK! fantasy bajnokságra sem kell külön fizetned
Előfizetek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!