Connect with us

Minden ami NFL

A 2023-as szezon 10 legjobb támadósora

Vészesen közeleg a 2023-as NFL-szezon, a bajnokságot pedig újabban inkább a támadósorok nyerik, így nagyon nem mindegy, hogy ki tud majd felmutatni egy top10-es egységet az idény során. Most megpróbáljuk megjósolni az idei 10 legjobb offense-t!

A támadósorok teljesítményét sok mutatóval meg lehet fogni, szóval nincs egy konszenzus, amit nézni kell. Legtöbb pont? Legtöbb yard? Akár, de vannak ennél jobb mutatók. Drive-onkénti pontok, yardok? Vagy nézzük játékonként? Esetleg hatékonyság alapján? És ott EPA, sikerességi ráta, DVOA, vagy mi legyen? Igazából ez annyira nem fontos, de a legszéleskörűbben elfogadott talán a DVOA mutató, szóval ha valaki a szezon végén vissza akarja nézni a jóslatokat, akkor e szerint tegye.

Nem volt egyébként egyszerű leszűkíteni 10 csapatra a listát, az éppen kimaradók közt nem egy támadósorról tudom elképzelni, hogy nem hogy a tízbe, de akár a nyolcba is beverekszi majd magát. Ez azt is jelenti egyben, hogy nagyon sok kiválónak ígérkező offense van a ligában, aminek a szurkolók csak örülhetnek, hiszen minőségi támadófocit láthatunk majd a liga több mint felétől.

Na de vágjunk is bele a listába!

1. Kansas City Chiefs

Szerintem nem lehet nem a Chiefst tenni az első helyre egy ilyen listán. És nem is ragoznám túl ezt a részt, tavaly gyakorlatilag minden releváns kategóriában (EPA, DVOA, sikerességi ráta, YPA stb.) az első helyen végeztek és bizonyos mutatókban akkora volt a különbség köztük és a második helyezett közt, mint a második és a 10. vagy épp a 15. helyezettek közt. Amíg Andy Reid és Patrick Mahomes kormányozza a hajót, addig nagy bajok nem lesznek. És amíg Kelce rendelkezésre áll és a támadófal is nagyon jó, addig nálam megkapják az első helyet. Persze az elkapók kapcsán lehetnek kérdőjeleink, és az sem elképzelhetetlen, hogy tackle poszton visszalépés történt összességében, ettől még ne kételkedjünk abban, hogy a Chiefs idén is elit támadósort fog a pályára küldeni.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Előfizető
havonta
1990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Előfizetek
Reklámmentes
havonta
2990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Előfizetek
Támogató
havonta
4490 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
Az éves FK! fantasy bajnokságra sem kell külön fizetned
Előfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!