Connect with us

Hír

A Bengals kivágta La’el Collinst

Mindössze egy év után kivágta La’el Collinst a Bengals. A lépéssel a csapat 7,617 millió dollárt szabadított fel idén.

A Bengals a támadófala miatt veszítette el két éve a Super Bowlt, azóta pedig rengeteg erőforrást ölt az egységbe a menedzsment. Ennek részeként érkezett tavaly Collinst, aki 3 évre kötelezte el magát a Bengals mellett. Tavaly 15 meccsen kezdett a támadófal jobb szélén, de egyáltalán nem játszott jól, öt sacket és 34 nyomást engedett, majd az idény végén elszakadt az ACL-e és MCL-e a térdében.

Ezért is volt most PUP-listán és jó eséllyel egy darabig még biztos nem lesz bevethető. Ráadásul már korábban is voltak gondjai a sérülésekkel, az ezt megelőző két évben a lehetséges 33 meccsből 21-et kihagyott sérülések (és eltiltások) miatt. Ettől függetlenül alighanem lesz piaca, ha játékra alkalmas lesz, eléggé rájárt a rúd az első héten a falemberekre.

A Bengalsnál tehát marad az Orlando Brown, Jonah Williams tackle duó, de utóbbinak elég gyenge szezonnyitója volt a Browns ellen. Nem feltétlen ártott volna Collins a csapatba, de a két év alatt megspórolt körülbelül 14 millió dollárt nem érte meg egy cseretackle, ezt jobb helyekre is el lehet költeni (például Tee Higgins franchise tagére jövőre).

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group