Connect with us

Hír

A Bengals kivágta La’el Collinst

Mindössze egy év után kivágta La’el Collinst a Bengals. A lépéssel a csapat 7,617 millió dollárt szabadított fel idén.

A Bengals a támadófala miatt veszítette el két éve a Super Bowlt, azóta pedig rengeteg erőforrást ölt az egységbe a menedzsment. Ennek részeként érkezett tavaly Collinst, aki 3 évre kötelezte el magát a Bengals mellett. Tavaly 15 meccsen kezdett a támadófal jobb szélén, de egyáltalán nem játszott jól, öt sacket és 34 nyomást engedett, majd az idény végén elszakadt az ACL-e és MCL-e a térdében.

Ezért is volt most PUP-listán és jó eséllyel egy darabig még biztos nem lesz bevethető. Ráadásul már korábban is voltak gondjai a sérülésekkel, az ezt megelőző két évben a lehetséges 33 meccsből 21-et kihagyott sérülések (és eltiltások) miatt. Ettől függetlenül alighanem lesz piaca, ha játékra alkalmas lesz, eléggé rájárt a rúd az első héten a falemberekre.

A Bengalsnál tehát marad az Orlando Brown, Jonah Williams tackle duó, de utóbbinak elég gyenge szezonnyitója volt a Browns ellen. Nem feltétlen ártott volna Collins a csapatba, de a két év alatt megspórolt körülbelül 14 millió dollárt nem érte meg egy cseretackle, ezt jobb helyekre is el lehet költeni (például Tee Higgins franchise tagére jövőre).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group