Connect with us

Hír

Megvannak a részletek, nagyon nem jött be Chris Jones holdoutja

Ahogy arról kora reggel beszámoltunk, a Chiefs és Chris Jones megegyezett és az elit védőfalember visszatér a Chiefshez. Most a PFT hozta le az egyéves szerződés részleteit, amiből kiderül, hogy Jonesnak nagyon nem jött be a holdout, gyakorlatilag semmit sem tudott elérni a Chiefsnél és még csak a büntetéseit sem biztos, hogy vissza tudja szerezni.

Az átalakított szerződés ugyanúgy $19,5 milliós alapfizetésről szól (mínusz a már elbukott első fordulós meccspénz). Ezen felül csak ösztönzők kerültek be a kontraktusba, amikkel együtt $25,166 milliót kereshet összesen. Ha 35%-ot a pályán van, akkor kap $1 milliót, ha pedig 50%-ot a pályán van, akkor még $1 milliót. Ha elér 10 sacket a szezonban, akkor $1,25 millió üti a markát, ha 15 sackig jut, akkor még $500 ezret zsebel be. Ha első csapatos All-Pro lesz és a Chiefs Super Bowlba jut, akkor keres további $1 milliót, ha pedig ő lesz az Év Védője és a Chiefs Super Bowlt nyer, akkor további $2 milliót kereshet meg.

Ez tehát azt jelenti, hogy a büntetéseit csak akkor tudja visszaszerezni, ha egészséges marad és legalább 10 sacket szerez. Az eredeti szerződéshez képest fizetésemelést pedig csak akkor kap, ha meglesz a 15 sack, vagy ha elsőcsapatos All-Pro lesz és Super Bowlba jut a Chiefs. Erre persze van esély, de egyáltalán nem akkora, hogy ezt győzelemként foghassuk fel Jones számára. Ráadásul még csak no-trade záradékot sem sikerült kiharcolnia, tehát a Chiefs tavasszal franchise taget tehet rá és még mindig piaci ár alatt tarthatja meg 2024-re.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
brokpurdi
brokpurdi
2023-09-12 13:55

Ebbe most akkor miért ment bele?🤔

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x