Connect with us

Hír

Irányítót keres a Jets

Aaron Rodgers sérülésével nagy gondba került a Jets, amely minimum playoff-, de akár Super Bowl-álmokat dédelgetett a jövőbeli Hall of Famer irányítóval a kezdőben, ezeket pedig Zach Wilsonnal várhatóan el kell felejteniük. Természetesen jelenleg Robert Saleh főedző csak pozitívat mondott Wilsonról, bíznak benne, ez az ő csapata, satöbbi, de azért ne lepődjünk meg, ha végül más is fog kezdeni a New York-iaknál.

Dianna Russini információi szerint ugyanis a Jets elkezdett veterán irányítók után kutatni, hívogatják az elérhető játékosokat. Alapvetően egy cserére is szükségük lenne, hiszen az aktív keretben nincs Wilsonon kívül senki, a gyakorlócsapatból pedig Tim Boyle-t tudják csak felhozni. Szóval elképzelhető, hogy ezek a hívások egyelőre csak cserekaliberű QB-k irányába mennek, főleg hogy a piacon nem találni kezdő kalibert, hacsak nem sikerül Tom Bradyt (esetleg Matt Ryant, Philip Riverst, de az már határeset) visszacsábítani a futballpályára.

Közben olyan hírek is érkeztek, hogy állítólag a Jets korábbi irányítója, a 38 éves Joe Flacco is nyitott lenne visszatérni a csapathoz, sőt még Colin Kaepernick ügynöke is felkereste a Jetset, hogy szívesen visszatérne és továbbra is edzésben van.

Sima igazolásként nehéz elképzelni, hogy találnak Wilsonnál jobb alternatívát (ismét csak Bradyt kivéve), úgyhogy cserepartnert is kereshetnek akár, amivel kicsit jobban megnyílik a lehetőségek tárháza: Andy Dalton, Teddy Bridgewater, Baker Mayfield, Jacoby Brissett, Gardner Minshew, esetleg Kyler Murray lehet opció ilyen téren.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!