Connect with us

Hír

Irányítót keres a Jets

Aaron Rodgers sérülésével nagy gondba került a Jets, amely minimum playoff-, de akár Super Bowl-álmokat dédelgetett a jövőbeli Hall of Famer irányítóval a kezdőben, ezeket pedig Zach Wilsonnal várhatóan el kell felejteniük. Természetesen jelenleg Robert Saleh főedző csak pozitívat mondott Wilsonról, bíznak benne, ez az ő csapata, satöbbi, de azért ne lepődjünk meg, ha végül más is fog kezdeni a New York-iaknál.

Dianna Russini információi szerint ugyanis a Jets elkezdett veterán irányítók után kutatni, hívogatják az elérhető játékosokat. Alapvetően egy cserére is szükségük lenne, hiszen az aktív keretben nincs Wilsonon kívül senki, a gyakorlócsapatból pedig Tim Boyle-t tudják csak felhozni. Szóval elképzelhető, hogy ezek a hívások egyelőre csak cserekaliberű QB-k irányába mennek, főleg hogy a piacon nem találni kezdő kalibert, hacsak nem sikerül Tom Bradyt (esetleg Matt Ryant, Philip Riverst, de az már határeset) visszacsábítani a futballpályára.

Közben olyan hírek is érkeztek, hogy állítólag a Jets korábbi irányítója, a 38 éves Joe Flacco is nyitott lenne visszatérni a csapathoz, sőt még Colin Kaepernick ügynöke is felkereste a Jetset, hogy szívesen visszatérne és továbbra is edzésben van.

Sima igazolásként nehéz elképzelni, hogy találnak Wilsonnál jobb alternatívát (ismét csak Bradyt kivéve), úgyhogy cserepartnert is kereshetnek akár, amivel kicsit jobban megnyílik a lehetőségek tárháza: Andy Dalton, Teddy Bridgewater, Baker Mayfield, Jacoby Brissett, Gardner Minshew, esetleg Kyler Murray lehet opció ilyen téren.

14 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gyeek
gyeek
2023-09-13 15:00
LG
LG
2023-09-13 15:55

Khm, Mike White?

Zoard
Zoard
2023-09-13 15:35

ÚÚgy szeretném még Fitzpatrikot láátni jááácani a Jetsben!

randy22
randy22
2023-09-13 13:18

Nem gondolnám, hogy elérhető lesz olyan QB, aki 3-4 meccsel többet tud nyerni Wilsonnál és cserébe nem kell érte feladni a közeljövőt. A nagy bevásárlás miatt nem áll jól a csapat a következő évekre, a felsoroltak közül maximum Daltont és Bajúszt tudnám elképzelni, illetve talán Tannehillt. A Titans Levis miatt nyitottabb lehet a cserére, Ryan pedig úgy tudom lejárós. Talán őt lehetne idehozni olcsón. De szerintem inkább a LT, RT poszt megerősítését kellene meglépni, mert ilyen fal mellett csak a nagyon nagyon szűk elit lenne képes tartósan minőségi teljesítményt nyújtani.

snookerista
snookerista
2023-09-13 10:36

Wentz lesz ebből nagyon azt érzem

Farubcek
Farubcek
2023-09-13 09:11

Gardner Minshew, az anyja, mekkora buli lenne!

Ferenc Lopós
Ferenc Lopós
2023-09-13 08:10

Úgy imádom ennek az oldalnak a “szakértőit”! Ennél jobban már csak az ARENA4 csodálatos szakértőit imádon. Csüngök a kinyilatkozásaikon.

Staten Island
Staten Island
2023-09-13 08:35

Az a baj, hogy kirúgták a támadókoordinátorukat, aki most a csere QB dolgát segíteni tudná, mert az egészet arra alapozták, hogy Rodgers hívja majd a játékokat. Innentől kezdve két dologban bízhatnak, hogy a védelem top 3-as és Breece Hall zsenijében. A másik konferenciában még lenne esélyük csere QB-val is, de talán jobb lenne ezt elengedni.

atis123Juve
atis123Juve
2023-09-13 07:51

Brady azért nem megy le kutyába, hogy aJetshez menjen.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
2023-09-13 07:35

Vagy Kirk Cousins 2-5-os kezdes utan

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2023-09-13 07:32

Mondjuk a harmadik hétig jó lenne, ha nem találnának senki jobbat Wilsonnál.

Newla
Newla
2023-09-13 07:08

Foles és Wentz? ők szabadügynökök. Nem mondom hogy nagy előrelépés lenne az SB felé, de Z.W.hez képest azért lehet bennük több.

bjeela
bjeela
2023-09-13 07:11

A rohadék Tibibácsi, fogaggyunk, hogy rámegy a nyolcadikra. Ennek mindig bejön az élet és tálcán kaptya a legjobb csapatokat. Jó, ő se egy lúzer, de akkoris.
Nadevegyükkomojan:
Ryan szar, ezt már bebizonyította tavaj
PRivers már csak gyerekcsinálásban jeleskedik
Flacco nem jobb sokkal Wilsonnál
Kaepernick viccnek is rossz
Andy Dalton már érdekes lehet menedzser QB-nak
Teddy Bridgewatert sosem fogják odaadni, mert Tua egészségére úgy számíthacc, mint hogy meleg lesz a pizza, ha délután 5-kor hozzák a legnagyobb csúcsforgalomban
Baker Mayfield most igazolta, hogy egész értelmes, tuti nem aggyák
Jacoby Brissett talán
Gardner Minshew már csak a bajuszával kelt riadalmat a védelmekben
Kyler Murrayt meg ugyan miért adná oda Cardinals?
Szóval nagy szarban van a Jets, ha Tibibácsi nem lesz éhes.

Skyfire
Skyfire
2023-09-13 06:45

Tomi fiú szerintem azért esélytelen, mert nem hiszem hogy edzésben van, másrészt a támadófal miatt keres most éppen irányítót a Jets, és hát New York eléggé hűvös tud lenni télen.
Valószínűleg ebből egy csere irányító lesz, pedig nagyon reménykedtem hogy ez az év érdekes lesz a Jets-nél, de így maximum egy jobb playoff szereplés lehet

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x